viernes, 23 de marzo de 2012

OBRA RECENT DE FRANK JENSEN A ARTLOFT


Grans teles i obres de petit format de l'artista danès FRANK JENSEN qui recentment va obtenir un gran éxit a la Fira d'art Artkarlsruhe a Alemanya de la mà de la galeria Anquin's.
Ara teniu l'ocasió de contemplar obres de la seva darrera producció a l'espai ARTLOFT
des del dia 28 de març al 30 d'abril.

El dia 28 de març a les 9,30 es farà la presentació del Ciri Pasqual que aquest any ha decorat Frank Jensen 
L'artista ha editat un complet catàleg que també està a la vostra disposició.

viernes, 2 de marzo de 2012

Acte de lliurament de beques del 14è Concurs de Pintura Jove

L’Espai [ARTLOFT] va acollir el passat dimecres l’acte d’entrega de beques del 14è Concurs de Pintura Jove que organitzen la Galeria Anquin’s de Reus i l’Obra Social de Caixa Penedès, amb la col·laboració de la Revista Bonart. L’acte va comptar amb la presència dels cinc joves artistes que van recollir els seus premis, així com d’altres participants, membres del jurat i representants del món de l’art.


Antoni Gistau, cap de l’Obra Social de Caixa Penedès, va fer entrega de tres beques amb una dotació de 2.000 euros cadascuna a Aurembiaix Sabaté, per l’obra Mon sió; Albert Arribas, per Composició nocturna; i Oliver Roura, per Inversió #45, guardonat a més amb una exposició individual a [ARTLOFT] i Caixa Penedès. 

Pepa Quinteiro, directora de la Galeria Anquin’s, va entregar la beca Maria Josepa Giner, de 1.000 euros, a Iván Franco, autor de A orillas del Helesponto. Per últim, Adrià Ciurana va rebre l’accèsit Bonart de mans del director de la revista, Ricard Planas, per l’obra Al Miró de “Gos bordant a la lluna”. Gos i ocell, que li permetrà realitzar la contraportada de l’edició en paper de Bonart. 


Durant l’entrega de beques, es va destacar el gran nivell de les obres presentades a concurs, amb la participació d’una norantena d’artistes d’arreu d’Espanya. Pepa Quinteiro va recordar el compromís de la Galeria Anquin’s amb els joves artistes i el desig de que aquest certamen serveixi d’impuls per a les seves carreres i la difusió de la seva obra.

L’esdeveniment va servir també com a cloenda de la mostra de les 18 obres seleccionades que, des del passat 26 de gener, es trobaven exposades a l’Espai [ARTLOFT]. Ara, les obres es traslladaran a Vilafranca del Penedès per ser exposades, del 15 de març al 8 d’abril, a l’Aula de Cultura de Caixa Penedès Fòrum Berger Balaguer (Rambla Nostra Senyora, 6).
Related Posts with Thumbnails