martes, 11 de mayo de 2010

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ SEASONWALLS 010 A ARTLOFT

El Sr. Miquel Perez, Alcalde de Reus, inaugura l'exposició de l'artista Marc LLacuna
Imatges de la inauguració de SEASONWALLS010 a l'interior d'ARTLOFT

jueves, 6 de mayo de 2010

MARC LLACUNA presenta SEASONWALLS 010 a ARTLOFT


SEASONWALLS és el nou projecte que l’artista MARC LLACUNA ( Mataró, 1973 ) presenta a l’espai [ARTLOFT]. Es una evolució del treball del artista que ja realitza la tercera individual en aquest espai.

Marc Llacuna vol alliberar el seu art de tota restricció. Sense bastidor, sense marc, les petites teles pintades s’agrupen fins a formar grans pintures de diverses mides, on l’artista juga amb les sensacions que provoquen els colors, les seves tonalitats i els contrastos. La intenció de Marc Llacuna es la de crear una obra d’art de gran intensitat i alhora plena de lleugeresa, la qual cosa aconsegueix amb l’absència de suports i la utilització de fines agulles per sostenir les teles a la paret.

SEASONWALLS es presenta en un petites caixes-llibre expressament dissenyades per contenir les teles, on també trobarem les instruccions de com muntar la peça i un flascó amb les agulles. Es un embolcall exquisit que permet al col.leccionista transportar l’obra, guardar-la o bé admirar-la fins al moment que la vulgui penjar a la paret. D’aquesta manera l’artista involucra al col.leccionista en el procés creatiu.

Amb el projecte SEASONWALLS, l’artista Marc Llacuna ha realitzat una profunda reflexió sobre la seva obra i la societat actual, una societat molt dinàmica on tot és efímer i canviant, però que segueix necessitant de tota la espiritualitat o poesia que pot emanar d’una obra d’art.

La galeria va presentar SEASONWALLS a la Fira d’art ARTKARLSRUHE d’Alemanya el passat mes de març amb una molt bona acollida per part del públic i la crítica.



L’espai ARTLOFT exposarà el SEASONWALLS fins el 4 de juny tot esperant rebre també una bona resposta.
Related Posts with Thumbnails